dimecres, 30 de març de 2011

Una altra demostració de l'actitud del Comitè d'Empresa en la línia de l'últim episodi del calendari laboral, per cert, encara millorable...

Ahhh aquesta manera d'expressar-recorda a altres temps!

Aquesta és la nostra resposta ...


Benvolgut Rafael.

Gràcies per tenir en compte les nostres observacions.
Et recordo que qualsevol treballador pot acudir a RRHH per exposar qualsevol tema que no s'ajusti a les seves condicions laborals.

El Comitè d'Empresa representa el col.lectiu de treballadors i ha de ser la seva veu i vetllar perquè les condicions laborals s'ajustin a les normes.

D'altra banda, nosaltres som una Secció Sindical i com a tal podem dirigir-nos a RRHH per expressar l'opinió i demandes que puguin tenir els afiliats a la Intersindical CSC.

No trobem apropiat que indiquis que NO hem seguit el conducte adequat, ja que com t'he explicat, no tan sols és correcta mostra actitud sinó que a més creiem que és el nostre deure.

Una salutació.

dimarts, 29 de març de 2011

La Secció Sindidical de la CSC proposa una revisió del preu del quilometratge.

Benvolguts Companys.

Avui hem fet arribar una proposta per actualitzar el preu del quilometratge  a dades de 2011, us remetem la transcripció de la nostra proposta.

Des·de la Secció Sindical de la CSC voldríem fer una apreciació referent al preu del quilometratge.

Com ja segurament coneixeu, el preu del quilometratge que l'Empresa paga en les despeses de viatge, està regulat en el Pacte d'Empresa.

Originalment l'any 2008 va ser de 0,21 € / km, l'any 2009 es va regularitzar a 0,23 € / km  i l'any  2010 no va pujar a causa d'una baixada del preu del combustible en els últims mesos de l'any, resultant el preu actual de 0,23 € / km.

A l'imatge adjunta podeu veure el text del pacte d'Empresa que fa esment al quilometratge...


La referència utilitzada per a aquesta revisió no era una altra que la que publica l'INE com IPC anual en apartat de transports.

El passat 14 de gener de 2011, l'INE va publicar els IPCs l'any 2010, recollint en aquesta ocasió una forta pujada en els combustibles i altres factors que afecten a les despeses per transport ...


És per això que creiem apropiada una revisió del preu del quilòmetre de 0,0212 € / km, (9,2% de 0,23 € / km), resultant un preu Km de 0,25 € / km.

Esperant que aquesta revisió es vegi aceptada aviat, Molt atentament
Manifest intersindical amb motiu de la mobilització a Madrid el proper 5 d'abril
Pel dret a decidir les nostres condicions laborals i socials
Manifest Intersindical signat per:
Intersindical-CSC -ELA - CIG - LAB - STEE-EILAS - Intersindical Canària - EHNE - HIRU
Des de l'inici de la crisi, el govern espanyol ha desenvolupat tot un seguit de profundes reformes antisocials i dures mesures de caràcter econòmic. Aquest conjunt d'iniciatives impulsades pel govern del PSOE respon als interessos dels poders econòmics, financers i empresarials. Constitueix una ofensiva sense precedents i l'atac més greu perpetrat en les últimes dècades contra els drets de la classe treballadora i les condicions de vida i treball...