dimarts, 8 de març del 2011

8 de març "Dia Internacional de la dona treballadora"

Si és cert que un cartell més o un menys no farà canviar la desigualtat ni la injustícia en què el món laboral i domèstic tracta a les dones, el simple fet de poder expressar-se, ja és un gran èxit que demostra implicació, compromís i reconeixement.

Avui, dia internacional de la dona treballadora, ha estat un dia que hem viscut amb perplexitat, ni una sola referència en un centre de treball de més de 500 treballadors en els quals la gran majoria són dones.

Ni el Comitè d'Empresa, format pels dos grans sindicats CCOO i UGT, que entre els seus components hi ha dones i sobretot el silenci amb el qual la Direcció ha premiat a la nostra Secció Sindical, pel fet de voler reconèixer a les nostres companyes penjant cartells lusius a la efemèride.

És evident la falta d'informació i de cultura sindical en el nostre centre de treball, és per això que des d'aquest espai us fem arribar a tots i a totes la nostra intenció de continuar treballant per un millor entorn de treball i polítiques socials.

Esperem que es tracti d'un malentès, i seguim estenent la nostra a la Direcció de la Companyia per avançar en aquests temps difícils.