dimarts, 30 d’octubre del 2012

La Intersindical-CSC convoca vaga general el 14 N

La Intersindical-CSC convoca vaga general el 14 N recordant que l'espoli social afecta greument les classes populars
 
La Intersindical-CSC s’afegeix a la convocatòria de vaga pel proper 14 de novembre, tot coincidint amb la data acordada en d’altres països de la perifèria europea, com Portugal i per les organitzacions sindicals majoritàries de l’àmbit de l’Estat espanyol.

Aquesta mobilització d’abast europeu es fa en resposta a les mesures d’ajustament que lluny de suposar una via de sortida a la situació de crisi encara l’aprofundeix més, aquestes mesures venen decidides des del BCE i la Comissió Europea i acaben sent executades pels governs de torn.

Som conscients que la resposta ha de ser el mes massiva possible, i ha d’implicar a totes les organitzacions sindicals. Des de la Intersindical-CSC entenem també que ha de ser una oportunitat per deixar clar que el poble de Catalunya ha iniciat un procés cap a l’exercici del dret a decidir i que situacions d’espoli com l’actual dèficit fiscal agreugen de manera injusta les condicions de vida dels sectors socials més desafavorits.

La situació al 2013 empitjorarà encara mes les condicions laborals i socials i s’incrementaran les politiques d’ajustament, les retallades. Ens cal continuar amb aquesta dinàmica mobilitzadora i donar una resposta amb convocatòries de vaga general els cops que sigui necessari, per aturar aquestes politiques i forçar als governs a fer polítiques diferents, que garanteixin que volem sortir de la crisi, però no a qualsevol preu, sinó afavorint els interessos dels treballadors i treballadores i de la majoria de la ciutadania.

Intersindical-CSC
29 d'octubre de 2012
Barcelona - Països Catalans